Werkplaats

Bij Autobedrijf Schakenraad beschikken we over een professionele, goed uitgeruste werkplaats. Hier kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw auto te maken heeft. Bovendien zijn wij aangesloten bij de BOVAG en Bosch Car Service. Zo kunnen wij kwalitatief de beste service leveren en mogen wij ook het onderhoud verzorgen aan uw lease auto.

Onze werkplaats is geschikt voor alle merken en type auto’s. Of het nu gaat om een APK keuring, een onderhoudsbeurt, het uitlijnen van uw auto of het vervangen van uw distributieriem: bij Autobedrijf Schakenraad wordt er altijd op een professionele manier gewerkt. Ons enthousiaste en vakkundige team staat klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • APK
  • Onderhoud
  • Schadeherstel
  • Uitlijnen
  • Bandenwissel
  • Aircoservice

Wij houden van eerlijkheid en transparantie. Reparaties, vervangingen en dergelijke gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook stellen wij bij onderhoud van uw auto gratis vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel.

Monteurs aan het werk bij Autobedrijf Schakenraad

Onze vakkundige monteurs voorzien uw auto van de beste service

APK keuring
De APK keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud en reparatie
Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Uitlijnen
Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging en is een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van uw banden. Het uitlijnen van uw auto is een vak apart en bij Autobedrijf Schakenraad bent u aan het juiste adres.

Autobedrijf Schakenraad is gespecialiseerd in het uitlijnen van auto's en bedrijfswagens

Autobedrijf Schakenraad is gespecialiseerd in het uitlijnen van auto's en bedrijfswagens


Aircoservice
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Bandenwissel
De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

Storingsdiagnose
Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

Bedrijfswagens
Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of wilt u deze in onderhoud brengen? Kom dan naar Autobedrijf Schakenraad in Mill. Voor zowel onderhoud en reparaties aan uw bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkplaats autobedrijf Schakenraad

De professionele werkplaats van Autobedrijf Schakenraad