Service

Naast uw regulier auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende diensten aan. Service staat bij Autobedrijf Schakenraad namelijk hoog in het vaandel!

In- en verkoop auto’s
Autobedrijf Schakenraad biedt u persoonlijke en deskundige begeleiding bij de aankoop van uw auto. Bij ons heeft u de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod jong gebruikte occasions. Uiteraard is het ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen of aan ons te verkopen.

Daarnaast verkopen we accessoires als (sport)velgen, banden en accu’s.

Showroom Autobedrijf Schakenraad

Ontvang persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw auto


Gratis vervangend vervoer
Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een van onze leenauto’s. Zo blijft u altijd mobiel!

Haal- en brengservice
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of kantoor op en leveren we ook weer af.

Sleepservice bij pech
Pech onderweg, het kan iedereen overkomen. Staat u stil langs de weg? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw auto z.s.m. wordt opgehaald en gerepareerd wordt.

Gratis bandenopslag
Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Dit is geheel gratis en u bent ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Uw auto is bij ons in goede handen. Meer weten? Neem contact met ons op of kom eens langs!

Pech onderweg? Bel Autobedrijf Schakenraad

Heeft u pech onderweg? Wij zorgen ervoor dat uw auto z.s.m. wordt opgehaald en u krijgt gelijk de beschikking over vervangend vervoer