Ons bedrijf

Autobedrijf Schakenraad is inmiddels een gevestigde naam in Mill en omgeving. Eigenaar Ger Schakenraad werkt al sinds 1985 in de autobranche en vanaf 1991 doet hij dit samen met zijn broer, Hans, en sinds kort ook met zijn zoon Raymond. Zij zorgen niet alleen voor het goed onderhouden van uw auto, maar verzorgen tevens garanties en reparaties. Sinds 2012 zijn wij gevestigd in een nieuw pand op het voormalige terrein van Van Hout in Mill, achter de lange schoorsteen.

Wij geven graag advies en vinden een relatie met onze klanten belangrijk. Bent u op zoek naar een andere auto dan helpen wij u hier graag bij. Of geven u advies wanneer u al een geschikte wagen op het oog heeft. Door u te vertellen waarom iets kapot gaat of vervangen moet worden weet u altijd waar u aan toe bent. Dat is de toegevoegde waarde van een jong bedrijf welke de toekomst positief tegemoet gaat.

Ook zijn wij er van bewust dat samenwerken in de omgeving met verschillende specialisten een meerwaarde is voor u als consument. Daarom werken wij samen met diverse plaatselijke experts om u de beste service te kunnen leveren.

Het team van Autobedrijf Schakenraad

Het enthousiaste en vakkundige team van Autobedrijf Schakenraad